O ProjektuDrugari, 
Radio 34 - Kragujevac, sa ponosom Vam predstavlja svoj novi Projekat "Rastimo zajedno - Inkluzija" koji sufinansira Ministarstvo Kulture Republike Srbije, a koji ce se emitovati na talasima Radija 34 na frekvenciji 88,9MHz.
Na samom pocetku želimo da Vas informišemo o nekim bitnim elementima projekta 
"Rastimo zajedno - Inkluzija"

Razlog zbog koga je Radio 34 pokrenuo ovaj projekat je zelja da se podstakne stanovnistvo grada Kragujevca da iskaze svoje stavove i iskustva o inkluziji u nasoj sredili, a onima koji se prvi put susrecu da ovim problemom da se pomogne i pruzi podrska. 
Cilj ovog projekta je da se pre svega podigne nivo informisanosti i znanja o znacaju zajednickog ucesca gradjana i strucne javnosti na teritoriji grada Kragujevca o deci i mladima kojima je potrebna podrska za stimulaciju i unapredjenje za dalji razvoj u granicama njihovih mogucnosti i osposobljavanja kako za zajednicki tako i za samostalan zivot. 
CILJNA GRUPA kojoj je ovaj projekat namenjen su svi slusaoci Radija 34, a pre svega mladi, roditelji, profesori koje ova tema zanima ili koji bi zeleli da saznaju vise o inkluzivnom obrazovanju.
Projekat "Rastimo zajedno" pocinje istrazivanjem misljenja lokalne samouprave grada Kragujevca, direktora i nastavnika skola, roditelja i dece ometene u razvoju, predstavnika zavoda za unapredjenje obrazovanja i vaspitanje dece.
O samoj problematici, temi kao i rezultatima govoricemo u emisijama koje cete moci da pratite na talasima Radija 34 na frekvenciji 88,9MHz ili putem internet radija na adresi www.radio34.rs.
Zelimo i da Vas obavestimo da ce biti realizovano deset emisija sa razlicitim gostima kao i razlicitim iskustvima i pricama na temu inkluzivnog obrazovanja u okviru ovog projekta projekta.
Takodje zelimo da pozovemo sve one koji su upuceni u ovu tematiku da nam se pridruze i pruze podrsku kako bi smo sto bolje realizovali ovaj projekat.
Podsecamo i da je ovo treci projekat koji se realizuje na Radiju 34 koji sufinansira Ministarstvo Kulture Republike Srbije.


Pozdrav i RASTIMO ZAJEDNO !!!


Нема коментара:

Постави коментар